SKIRT

Deze zwart/donkerbruine set is op bestelling gemaakt.

Op verzoek hebben we een niet al te zware leersoort voor de stroken gebruikt.  De boord en het bijpassende harnas zijn van tuigleder gemaakt zodat de set toch de stoere look heeft. Tuigleder blijft ook mooi van vorm.

De rok is verstelbaar d.m.v  2 gespen aan de zijkant.  De borstbelt is eveneens verstelbaar op schouder en rug d.m.v. 2 gespen

 
 

 

BATTLE SKIRT

Deze rok bestaat uit 2 delen. Een rundlederen onderrok die er op zich al geweldig uit ziet en een bruine geprinte tuiglederen batlle riem. De kappen op de bovenbenen zijn geheel scharnierend gemaakt. Dus beweging is geen probleem. De onderok sluit d.m.v klittenband en als versiering zijn dezelfde kappen in het klein aangebracht. De Chainmail matten die op het voorpand en achterpand zijn bevestigd geven de rok net weer dat beetje extra.

Deze set kan ook gemaakt worden met zwart of donkerrood tuigleder. 
 

Zwarte rundlederen rok van een topkwaliteit leder gemaakt.   De rok is gedeeltelijk gevoerd en voorzien van een binnenzak met rits onder het voorpand. Ter decoratie is een grote maat rvs ring gebruikt. Bij deze rok wordt een 5 cm brede tuiglederen riem geleverd die (eventueel) ook met de RVS ring versierd is.

Deze rok is in vele kleuren te leveren.

De rok sluit d.m.v klittenbad.

 

GOLD SKULL BULL  Tuiglederen lamellen (stroken) rok. Op de lamellen en tailleboord is een alligator printleder opgestikt. Deze rok heeft aan de rechterkant een gespsluiting en is ook verstelbaar op 4 punten met veters. De lamellen lopen door in de boord en zijn met messing D ringen opgesierd.  Op de voorkant siert een gouden skull van een bull.  Bij bestelling gaat buckle in overleg


Deze witte rundlederen rok is in elke kleur te leveren. De rok sluit d.m.v klittenband. Om het geheel af te maken is er een prachtige leer omvlochten riem bij gemaakt van een bijzondere tuigleder.  Aan de zijpanden zit ringenwerk. Deze rok is gevoerd en uiteraard ook voorzien van een binnenzak met rits.


 
 


Laagvallend heupmodel gemaakt van een soepele tuigleder. De rok is in vele kleuren te maken. Bij dit model kan gebruik worden gemaakt van printleder om op te stikken en metalen versieringen wat elke rok weer een eigen exclusieve look geeft. De rok sluit d.m.v gespen op de zijkant. Dit maakt de rok verstelbaar tot ruim 10cm. Al onze rokken zijn voorzien van een binnenzak met rits.

Onderstaande 4 rokken zijn hetzelfde model.  Voor deze rokken is het doorgeven van je jeansmaat voldoende.


zwarte tuiglederen rok bekleed met een bruine printleder. De rok heeft aan beide zijkanten een gespsluiting wat hem tot ruim 10cm verstelbaar maakt. Deze rok is geschikt voor jeans-maat 32 tm 36.  De rok is te koop bij The Funhouse in Den Haag


 

Zwarte tuiglederen met een opgestikte zwarte printleder. Deze rok sluit op de rug. De tailleboord van deze rok is doorregen met de rok stroken.  De plaat waar de skull op vast zit is als extra omvlochten met leer.

De rok is al verkocht maar het model is in overleg op maat te bestellen.

 

SNAKE  De rundlederen rok heeft zijpanden van ringenwerk. De rok is in meerdere kleuren te maken op bestelling.

Bij de rok wordt een tuiglederen riem geleverd die desgewenst extra te versieren is met plaatwerk.
 

 

De huid die hiervoor gebruikt is is helaas niet meer beschikbaar maar het model is in alle kleuren te leveren. We hebben nog andere prachtige printhuiden beschikbaar.  De zijpanden zijn voorzien van ringen die los vallen. De rok is gedeeltelijk gevoerd en natuurlijk voorzien van een binnenzak met rits.


Zwarte rundlederen rok die geheel gevoerd is en voorzien van binnenzak met rits. 

De rok heeft een 5 cm brede tailleband die sluit d.m.v klittenband. Het voorpand is daardoor verwisselbaar. Over de rok wordt een brede tuiglederen riem gedragen die eventueel op te sieren is met een mooi buckle en metalen plaatwerk.  SELECTIE VAN EERDER GEMAAKTE MODELLEN