LADY'S


Het pakje is gemaakt van een zachte printleder. De vlechtribbel zit in het leer geprint. De wikkeltop en heupstuk van het rokje zijn gevoerd met zacht leder. De stroken van het rokje zijn d.m.v suede koord aan elkaar gevlochten en daar zit gelijk de "coupe"in verwerkt. Aan beide zijkanten sluit het rokje d.m.v klittenband. De wikkeltop heeft gedeeltelijk metalen banden. Op de rug zit echter verstelbaar elastiek verwerkt zodat het toch lekker zit en mooi blijft aansluiten. Details: houten kralen..lederen veertjes..GEWELDIG tasje! Het tasje is overigens ook als schoudertas te dragen of schuin over de borst (er zit een lange riem aan) DIT PAKJE ZOEKT NOG EEN DAME! maat 36-40 cup B-C misschien zelf wel D :)

 

DRAGONKISS  Dit pakje is gemaakt in opdracht voor een stoere lady met een voorliefde voor draken. Er is met meerdere leersoorten gewerkt. In het oog springen de bijzondere kap op de schouder, de kap is overigens demontabel en bij het rokje is elk "blaadje"van een ringetje met zilveren kraal voorzien.

Voor dit pakje was het doorgeven van jeansmaat en BH maat voldoende.  Het uitzoeken van leer is via e-mail gegaan.


 

NAVAJO         

Een pakje in opdracht.  Ook bij dit pakje kreeg ik veel vrijheid in het maken. Voor een pakje zoals dit wil ik wel altijd zelf maat nemen omdat lijflengte en borstomvang erg bepalend is voor het model. Tijdens onze afspraak hebben we het leer uitgezocht. Verzoek was een dicht lijfje, een voorliefde voor indianen/ibiza style en kralen.  met die gegevens ga ik aan de slag. Uiteindelijk is er gepast tijdens het afhalen. Soms moet ik dan nog een kleine wijziging doen maar dat was in dit geval niet nodig.


 
 
 

CHAINMAIL       

Nieuw materiaal om mee te werken.  Dit is een fijne chainmail ring. Deze ringetjes zijn machinaal "geweven"  Helaas nog wel erg bewerkelijk want elk ringetje moet met een klein tangetje worden doorgeknipt.  "kramp in je handen werk" :)

Er komen nog meer pakjes met deze ringetjes. Dit pakje is inmiddels verkocht.


CALLISTO   Dit pakje is geinspireerd op de vriendin van XENA (Callisto) Het is een 3 delige set bestaande uit BH - overtop - en rokje en tas. 
 
 

4 delig damesset  bestaande uit string, overrokje en top en tasje.

Deze set is in vrijwel elke kleur te maken en juist hierbij is het leuk om met gave prints te werken. De top is erg geschikt voor dames met een wat kleinere cupmaat.  Dames met een grotere borst kunnen beter voor een andere top kiezen.