Copper Armadillo,

Geheel lederen schouderbelt met 6 kappen.  De basis is gemaakt van soepel tuigleder bekleed met een super-shining koper kleur leder.  De belt is geheel scharnierend gemaakt. De kappen zitten dus niet aan elkaar geslagen zodat je je arm niet meer omhoog kan doen.

Versierd met prachtig metalen beslag en verstelbaar.

Deze schouderbelt is geschikt voor maat  L-XXL

Bij deze belt komt binnenkort een prachtige rok in dezelfde kleur.

ONE OF A KIND!SCHOULDER BELTS

 tuiglederen dubbele schouderbelt. Bij deze belt zijn de kappen en riemen bekleed met een vlechtwerk/leder. De schouders zijn verschillend.

Op de linker zijn metalen romeinse platen gezet en op de rechter schouder zijn leder/aluminium spikes gemaakt. Deze spikes zijn overigens niet zo gevaarlijk als dat ze er uit zien. ;)

Deze stoere Belt is verkocht. Maar kan nog wel in bestelling gemaakt worden. Hij zal dan niet precies hetzelfde worden i.v.m. exclusiviteitDubbele kappen arm / schouder.  Gemaakt van zwart tuigleder en versierd met leder spikes op de kappen.  Voor blinkt een geweldig leeuw maar bij bestelling van deze kappenarm kan er natuurlijk ook een andere buckle op.  *verkocht*


 

Kappenarm van een uniek stuk tuigleder.  Dit model is in andere kleuren te leveren. Zoals hier te zien is is het ook heel mooi om met verschillende kleuren te werken. Versieringen zoals metaal plaatwerk, buckles en gespen gaan in overleg.